Mom&more

Dragostea din plic – noul proiect de suflet

A trecut o vreme de cand nu am mai scris pe blog si poate te-ai intrebat de ce.

Ei bine, in tot acest timp m-am dedicat unui nou proiect la care imi statea gandul de ceva timp. Acum aproximativ un an, am ales sa imi exprim emotia printr-o scrisoare caligrafica ca pe timpuri. Am simtit ca, in aceste vremuri dominate de mesaje virtuale, o scrisoare caligrafica este pasul catre o lume minunata. Acel pas care face diferenta si transmite atat de multa emotie. La acea vreme m-am bucurat de acest lucru, dar nu m-am gandit sa incerc ceva mai mult insa, la scurta vreme a incoltit aceasta idee – de a pune bazele acestui proiect al carui nume este “Dragostea din plic” si care, dupa cum se si intituleaza, are la baza emotiile, sentimentele si aprecierea noastra pentru persoanele dragi.
Dragostea din plic detine si o pagina de facebook pe care o regasesti aici, cu ajutorul careia vei descoperi pas cu pas toata evolutia.
Poti trimite o scrisoare caligrafica ca pe timpuri oricui drag tie, care merita o surpriza cu mesaj personalizat.
In cazul in care ai o data anume care marcheaza un moment sau eveniment special, mentioneaza acest lucru (in momentul plasarii comenzii) si scrisoarea va fi livrata in acea zi.
Trebuie sa stii ca este necesara adresa ta de e-mail pentru a primi mesajul corect, in conditii de confidentialitate si pentru a putea mentine legatura cu privire la orice nelamurire si deasemenea, pentru confirmarea livrarii.
Numarul de telefon al destinatarului este la fel de important pentru o livrare eficienta, bineinteles tot in regim de confidentialitate.
Inspiratia este apreciata, scrie din suflet.
Scrisoarea poate sa fie creatie proprie sau poti opta pentru varianta “creatie de text” cu ajutorul unor cuvinte cheie din partea ta, dupa care vei primi pe e-mail propunerea textului, iar dupa confirmarea finala, se realizeaza scrisoarea.
Poti opta pentru mini-scrisoare – limita fiind de 20 de cuvinte, pentru scrisoare in plic cu sigiliu – limita fiind de 210 cuvinte, scrisoare Puzzle – limita fiind de 150 de cuvinte, scrisoare papirus in cutie de lemn si scrisoarea in eprubeta – limita fiind de 100 de cuvinte. Nu se poate depasi aceasta limita deoarece in eprubeta incape o singura coala de hartie.

Pentru mai multe intrebari, detalii si comanda ma poti contacta printr-un mesaj pe pagina de facebook Dragostea din plic.

Sursa foto: arhiva personala

Pentru a fi la curent cu noile articole va invit sa dati un like paginii de Facebook a blog-ului sau sa va abonati la newsletter.

Advertisements