Despre mine

Bine ai venit!

Sunt mama a doi copii minunati, fata de 8 ani si baiat de 4 luni. Ea este sensibila si iubitoare, imi testeaza limitele zi de zi si ma ajuta sa (re)descopar frumusetea lucrurilor marunte, iar omuletul este un ghem cu ochi mari care rade neincetat.

Acum mai bine de jumatate de an, am implinit trei decenii de existenta si am decis ca este momentul potrivit sa incep acest proiect. Un blog care sa ma exprime in primul rand pe mine, care a luat nastere din dragostea pentru picii mei si care este dedicat construirii unei legaturi mai bune intre parinti si copii. A fi parinte se invata, iar ei sunt cei care ne ajuta zilnic sa fim parinti mai buni.

Drept urmare, va fi vorba despre cum fiecare dintre noi este responsabil pentru fericirea si dezvoltarea sa, despre momente si experiente bune si mai putin bune, despre copii, mame si tati, familie, uneori despre retete pe care le incercam, si activitati de tot felul. Fiind un blog personal, ma voi referi pur si simplu la situatii de viata, lucruri vazute, amintiri si experiente de viata.

Imi doresc sa gasesti informatii utile, povesti interesante, idei si inspiratie. Poti sa impartasesti gandurile si parerile tale in orice moment, fie printr-un comentariu la articole, fie pe adresa de e-mail ori pe pagina de Facebook a blogului. In acest fel avem posibilitatea de a invata unii de la altii.

Iti multumesc pentru vizita si te astept sa revii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s