Dreams vs reality

“The only thing that stands between dreams and reality is persistence.”

Sunt departe de a fi perfecta, parul nu ma asculta niciodata, uneori uit sa zambesc, am vergeturi si cicatrici (pe piele si pe suflet) sunt complicata si greu de iubit, sunt de incredere si iubesc cu tot sufletul. Sunt devotata si te poti baza pe mine in orice moment.
Faptul ca nu sunt perfecta nu inseamna ca sunt mai putin demna de a fi iubita. De fapt, nu e nimeni usor de iubit, de acceptat, de placut. Dar o facem din diferite motive cu fiecare din cei dragi.

In viata am iubit de 2 ori prima si de ambele dati am fost dezamagita. Cand iubesti negi tot ce nu iti doresti sa vezi. Noi NU ne potriveam si relatia noastra era de asteptat sa aiba finalul avut.
EXISTA VIATA DUPA DIVORT!
Dar pana atunci….. cam treci prin iad. Un divort te seaca de emotii, de sentimente, de iubire, de tot ce esti dar tot un divort este prima etapa dintr-o viata mai frumoasa pe care un om si-o poate darui.
Oamenilor trebuie sa li se potriveasca si defectele. Sa ofere si sa primeasca iubire in mod egal. Iubirea dintr-un cuplu e un lucru greu de intretinut odata cu trecerea anilor, dar nu imposibil. E in regula sa nu fim mereu de acord. Nu ne dam seara unfollow pentru asta.

Exista fericire pentru tot restul vietii?
Habar nu am. Nimeni nu iti poate garanta ca lucrurile nu se schimba la unul sau la ambii parteneri.
Iubirea e traita frumos daca oamenii stiu sa o aprecieze si sa se aprecieze unul pe altul.
Pentru mine exista PENTRU ACUM si e la fel de bun ca pentru tot restul vietii!
Acum poate fi in fiecare zi multa vreme de aici inainte iar asta depinde doar de mine, de el si de relatia pe care ne-o dorim amandoi.

Sa crezi in tine este cel mai bun, frumos si intelept lucru pe care ti-l poti face singura. E suficient sa crezi in tine ca sa ajungi acolo unde ti-ai propus. E suficient sa crezi in tine ca sa ii iubesti pe cei din jur.
Fa pace cu tine, fa pace cu oamenii si, foarte important, fa pace cu trecutul. Ah, si nu uita sa fii recunoscatoare pentru ceea ce ai in prezent.
Gandeste-te la reusitele din trecut.
Bob Feller spunea: “Fiecare zi este o nouă șansă. Poți continua să construiești succesul de ieri sau poți să pui eșecul deoparte și să o iei de la zero. Așa este viața, un nou joc în fiecare zi.”

Ai incredere in tine, vorbeste cu tine. Creierul crede ceea ce ii spui cel mai des. Si ce ii spui despre tine, asta va crea. Cand iti doresti ceva si te simti prea mic pentru ca visul tau sa devina realitate, aminteste-ti ca exista persoane care au realizat deja acel lucru. Iar acesti oameni nu sunt altfel, ci pur si simplu au ales sa aiba incredere in ei, indiferent ce se intampla in viata lor. Oamenii isi creeaza realitatea prin ceea ce cred cu tarie in sufletul lor .
Infrunta-ti fricile si nu le lasa sa te impiedice sa iti atingi obiectivele!
Fii recunoscatoare pentru ceea ce esti si ceea ce ai! Intotdeauna sa ai o atitudine pozitiva si sa vezi binele!
Nu renunta niciodata la tine! Trebuie sa continui sa mergi si cu siguranta vei ajunge la destinatie, acolo unde iti doresti.
Martin Luther King: “Dacă nu poți zbura, fugi. Dacă nu poți fugi, mergi. Dacă nu poți merge, târăște-te. Orice ai face, trebuie să mergi înainte.”
Daca simti ca ceva nu ti se mai potriveste, da-i drumul.

Unele persoane spun ca oamenii devin de succes datorita relatiilor, norocului, circumstantelor sau familiei. Cu siguranta acesti factori influenteaza parcursul fiecaruia. Cea mai mare diferenta intre oamenii de succes si fara succes nu este inteligenta, oportunitatea sau resursele. Este convingerea ca isi pot indeplini telurile.

Sa crezi in tine inseamna sa simti si sa te simti. Sa te asculti si sa iti dai seama ca fiecare situatie dificila din viata e benefica. Te-ai ridicat, ai mers. Ai ales sa fii pe drum in continuare. Pe drumul visurilor pe care le ai.
„Pe poteci stramte si abrupte se ajunge la fapte mari” – spunea Victor Hugo.
Sa crezi in tine inseamna sa iti doresti sa fii. Sa iubesti viata si sa iti doresti o permanenta dezvoltare, evolutie, crestere. Sa iti dai voie sa inveti si sa speri. Sa iti dai voie sa lupti.

Pentru a fi la curent cu noile articole va invit sa dati un like paginii de Facebook a blog-ului sau sa va abonati la newsletter.

Leave a Comment