Avem o tara foarte frumoasa

Ne gandeam acum de cand este si omuletul in vietile noastre, unde am putea merge in concediu astfel incat sa fie drumul confortabil pentru fiecare dintre noi, bineinteles confortul omuletului este cel care ne ofera cateva batai de cap pentru ca fata oricum a fost dintotdeauna prietena cu masina si drumurile. De data aceasta insa, optam pentru Romania. Am imbinat tot timpul in asa fel incat sa vizitam si Romania dar si alte tari. Insa, pana decidem unde vom merge in vara aceasta (speram), vreau sa va arat ce a declarat norvegianul Gunnar Garfors, care a vizitat toate cele 198 de tari din lume pana sa implineasca 40 de ani.

Gunnar declara celor de la Business Insider ca a fost profund impresionat de Transilvania, cunoscuta pentru castele, munti si, bineinteles, Dracula. De asemenea, acesta a fost incantat de petrecerile care au loc în capitala, cat si de berea produsa la noi in tara.

In anul 2014, Romania s-a situat pe locul 33 in topul celor mai vizitate tari din lume.
Avem absolut toate motivele sa vizitam, in functie de cat ne permite bugetul si timpul, tara noastra si sa ne bucuram de toate locurile frumoase pe care aceasta ni le ofera.
Voi unde ati fost in vacante in Romania (si nu numai) si unde ati vrea sa mergeti in concediilor ce vor urma?

Va invit sa urmariti si acest video superb cu MOCANITA.

Sursa foto: cffviseu.com

Leave a Comment