Exista raspunsuri?!


Nu e simplu cu un copil, cu doi, cu atat mai putin. E chiar foarte greu.
Ce nu inteleg eu insa este altceva: Fostul meu sot, la doar 30 de ani, a plecat atunci cand cel mic abia implinise 5 luni pentru ca “voiam prea multe”. Noua partenera stie ca are un copil mic de care nu are grija si este convinsa ca e un barbat minunat.
CUM sa fii atat de naiva? Simplu: Crezi ca pe tine te iubeste mai mult si tu o sa il poti schimba. Veti spune ca oamenii se pot schimba… Da, UNII oameni se pot schimba si e normal sa iti refaci viata, insa cand un tata nu are grija de copilul de cateva luni, ce te face sa crezi ca o sa aiba grija de copilul tau, al vostru?

Noi alegem partenerii de viata si noi alegem cum sa traim. Eu cel putin am scuza ca nu avea alti copii si eram usor de prostit (ca sa nu spun proasta de-a binelea) la vremea respectiva. Dar voi, care alegeti barbati care au copii si nu au grija de ei, cum ganditi? Singurul lucru care m-ar face sa vreau o relatie cu un barbat care are copii ar fi sa stiu ca este prezent in viata lor, ca face tot ce e posibil omeneste sa fie un tata bun chiar daca nu mai este cu mama lor si sa stiu ca a incercat din rasputeri si nu si-a parasit familia cand copiii erau abia nascuti. Asta spune multe despre un om. Cand poti sa iti parasesti copilul atat de mic, dragostea voastra poate sa fie oricat de mare… niciodata nu o sa fie un tata bun pentru copilul tau daca nu este un tata bun pentru ceilalti copii.

Sursa foto: Medical Daily

Pentru a fi la curent cu noile articole va invit sa dati un like paginii de Facebook a blog-ului sau sa va abonati la newsletter.

2 Comments

  1. Raluca. nu sunt misogin, dar sunt femei carora nu le pasa. Sunt femei care accepta sa fie inselate, agresate, verbal sau emotional si carora nu le pasa. Intr-o lume normala la cap toti acesti tipi “bad boys” ar fi marginalizati, in lumea noastra ei sunt printre cei mai cautati. Asa ca…

    Liked by 1 person

    1. Stiu ca este o intrebare fara raspuns. Ce e mai rau, este ca ne indreptam intr-o directie total gresita si toate se acutizeaza.

      Like

Leave a Comment